si   en  

Vaša košarica

LightGarden EVO
Novo

LightGarden EVO

Ste si kdaj želeli, da sveža zelišča, zelenjavo ali cvetlice kar sami gojiti doma, ne glede na letni čas ali vremenske razmere? Predstavljamo vam LightGarden EVO, rezultat dveh let preizkušanj in testiranj.
od 129,90 €
MikroGarden

MikroGarden

Vzgajanje mikrozelenjave bo z MikroGarden notranjim vrtičkom postalo bolj preprosto in uspešno tudi v prostorih kjer ni naravne svetlobe.
od 109,90 €
PLANTER
Novo

PLANTER

Planter je minimalistično oblikovana svetilka za rast vaših sobnih rastlin, katera se elegantno prilagodi vašemu prostoru. Vgrajena full spectrum LED svetloba simulira sončno svetlobo in tako rastlinam zagotovi potrebno svetlobo za nemoteno rast.
od 49,90 €
HORTUS
Novo

HORTUS

Svetilka HORTUS, je svetilka namenjena vzgajanju vaših rastlin. S svojim širokim spektom svetlobe (330 - 880 nm) svetilka HORTUS rastlinam zagotovi pravo razmerje modre in rdeče svetlobe, ki ju najbolj potrebujejo za dobro uspevanje in fotosintezo.
195,00 €
LANTIS PRO
Novo

LANTIS PRO

Visokozmogljiva svetilka za rast rastlin je namenjen profesionalni uporabi. Svetilka LANTIS se lahko uporablja samostojno, ali pa jih povežemo v serijo svetil, katere svetlobno reguliramo preko 0-10V regulacije. Visoka stopnja zaščite zagotavlja nemoteno obratovanje tudi v najbolj vlažnih prostorih.
od 829,60 €
Začetniški paket za vzgojo mikrozelenja

Začetniški paket za vzgojo mikrozelenja

StartGarden je začetniški paket, ki morebiti vzbudi vašo strast do vzgoje mikrozelenja, ali pa prebudi zanimanje in navdušenje pri vašem otroku.
od 14,95 €
DODATKI

DODATKI

od 14,90 €
Mikrozelenje

Mikrozelenje

Ponujamo vam vrhunsko kakovost mikrozelenja, ki bo obogatilo vaše obroke z okusom, hranili in estetiko. Naša skrbno izbrana zbirka različnih vrst mikrozelenja omogoča, da izbirate med različnimi okusi in aromami, ki bodo popestrili vaše kulinarične eksperimente.
od 2,50 €
DARILNI BON

DARILNI BON

Ali iščete idealno darilo, ki bo navdušilo vse ljubitelje svežih zelišč? Potem je naš darilni bon idealna izbira. S tem darilnim bonom prejemnik pridobi popolno svobodo, da si izbere kateri koli izdelek iz naše raznolike ponudbe na naši spletni strani.
od 10,00 €

Celoletna samooskrba

Zdrav način prehranjevanja

Pospešena rast rastlin

Enostavna uporaba

Ročno narejeno v Sloveniji

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×