si   en  

Vaša košarica

Lightgarden EVO
-28%
Novo

LightGarden EVO

Na podlagi dveh let preizkušanj, testiranj in povratnih informacij, smo izdelali povsem nov notranji vrt LightGarden EVO s katerim vzgojite svoja zelišča in zelenjavo kar doma. Naj bo LightGarden EVO vrtiček vaš najboljši pomočnik v kuhinji! V vrtičku lahko sadite katera koli zelišča, zelenjavo ali cvetlice. Sadite lahko direktno s semeni ali pa vanj ustavite lončke z zelišči.
179,90 €129,90 €
LightGarden TUL-S
-30%

LightGarden L

Z LightGarden notranjim vrtičkom vaše priljubljene rastline vzgajate sami, za to ne potrebujete posebnih kapsul!
od 62,20 €
MikroGarden

MikroGarden

Vzgajanje mikrozelenjave bo z MikroGarden notranjim vrtičkom postalo bolj preprosto in uspešno tudi v prostorih kjer ni naravne svetlobe.
od 109,90 €
PLANTER
Novo

PLANTER

Planter je minimalistično oblikovana svetilka za rast vaših sobnih rastlin, katera se elegantno prilagodi vašemu prostoru. Vgrajena full spectrum LED svetloba simulira sončno svetlobo in tako rastlinam zagotovi potrebno svetlobo za nemoteno rast.
od 49,90 €
Začetniški paket za vzgojo mikrozelenja

Začetniški paket za vzgojo mikrozelenja

StartGarden je začetniški paket, ki morebiti vzbudi vašo strast do vzgoje mikrozelenja, ali pa prebudi zanimanje in navdušenje pri vašem otroku.
od 14,95 €
Mikrozelenje

Mikrozelenje

Ponujamo vam vrhunsko kakovost mikrozelenja, ki bo obogatilo vaše obroke z okusom, hranili in estetiko. Naša skrbno izbrana zbirka različnih vrst mikrozelenja omogoča, da izbirate med različnimi okusi in aromami, ki bodo popestrili vaše kulinarične eksperimente.
od 2,50 €

Celoletna samooskrba

Zdrav način prehranjevanja

Pospešena rast rastlin

Enostavna uporaba

Ročno narejeno v Sloveniji

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×